Kom naar de Dag van de Stad 2019

DEN HAAG – Maandag 28 oktober 2019 vindt de 3e Dag van de Stad plaats. Dit keer is Den Haag de gastgemeente. Tijdens deze dag wisselen gemeentes, professionals en actieve inwoners ideeën en kennis uit. U kunt zich nu aanmelden voor dit evenement.

Bent u actieve inwoner, ondernemer of professional in Den Haag? Heeft u goede ideeën over de stad? Of wilt u leren van andere steden en inspiratie opdoen? Meld u dan aan voor de Dag van de Stad. Het evenement is op 28 oktober 2019 in het World Forum.

Thema: Wie durft?
Het thema van de Dag van de Stad 2019 is: ‘Wie durft?’. Voor het oplossen van ingewikkelde problemen in steden is namelijk moed nodig. Deze lef vindt u ook terug in het programma.

​​​​​​​Tijdens de Dag van de Stad zijn er interessante bijeenkomsten over de keuzes die steden moeten maken en de oplossingen die ze hiervoor bedenken. U kunt meedoen met stadssafari’s door verschillende wijken in Den Haag. Ook zijn er toonaangevende sprekers, zoals politiechef Frank Paauw, schrijver Ilja Leonard Pfeijffer, burgemeester Jos Wienen en Denker des Vaderlands Daan Rovers.

Programma en aanmelden
Bekijk het programma en alle sprekers op de website van de Dag van de Stad. Hier kunt u zich ook aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Haaglanden Actueel dan nu op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here