Stem nu op je favoriete Haagse Sportinitiatief!

DEN HAAG – Tot en met 6 juni 2019 konden Hagenaars een Haags Sportinitiatief indienen om kans te maken op maximaal 10.000 euro subsidie. Tijdens de stemronde, die tot en met 15 augustus duurt, bepalen Hagenaars wie met de subsidie hun Haags Sportinitiatief mogen uitvoeren.

Stemmen kan via denhaagsportinitiatief.nl. Sportwethouder Richard de Mos roept iedere Hagenaar op om de komende weken te gaan stemmen.

Haagse Sportinitiatieven zijn laagdrempelige activiteiten waardoor mensen die nu niet of te weinig bewegen de mogelijkheid krijgen om regelmatig te sporten. De gemeente Den Haag ondersteunt deze ideeën, omdat mensen die regelmatig sporten gezonder en gelukkiger zijn. De Mos: ‘Bovendien is sporten gewoon leuk om te doen.’

De afgelopen drie jaar is het sportaanbod met tientallen Haagse Sportinitiatieven uitgebreid. Hagenaars die niet mee kunnen doen met het reguliere sportaanbod, zoals mensen met een beperking of ouderen, kunnen op deze manier op een laagdrempelige manier bewegen.

De Haagse Sportinitiatieven waarop gestemd kan worden, bieden een divers aanbod aan activiteiten voor verschillende doelgroepen. Door te stemmen kunnen Hagenaars zelf bepalen welke ideeën worden uitgevoerd. Meer informatie over het stemmen en de sportinitiatieven staat op denhaagsportinitiatief.nl.

Stemmen kan tot en met 15 augustus 2019. Op uiterlijk 20 augustus krijgen de indieners van de plannen te horen of zij subsidie krijgen toegekend.

Het laatste nieuws, als eerste
Wil je het laatste nieuws altijd in je tijdlijn? Like en volg Haaglanden Actueel dan nu op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here